"Vom cere românilor sprijin pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale!"

548
Partidul Mișcarea Populară va depune, luni, la Parlament un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale, a anunțat liderul formațiunii politice, Eugen Tomac.

"Am lucrat la un proiect de lege, vara aceasta, extrem de important pe care îl vom depune luni în Parlament privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin niște cetățeni speciali și au pensie specială. Vara în ședință extraordinară s-a votat Codul administrativ prin care o altă categorie de politicieni devine specială în această țară și prin Codul administrativ se acordă pensii speciale pentru primari. Suntem împotriva tuturor pensiilor speciale", a declarat Eugen Tomac, la Parlament, citat de Agerpres.

În opinia PMP, cetățeni care pot beneficia de pensii speciale sunt veteranii de război, militarii care au luptat în teatrele de operațiuni și foști deținuți politici.

"Pe lângă campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin vom merge către români și le vom cere sprijinul pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale", a spus Tomac.

 

Sursa: www.romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7329 secunde