Gheorghe Flutur:

"Vom găsi o soluție să mărim salariile și pensiile"

389
Prioritatea Guvernului în perioada următoare este să se concentreze pe organizarea alegerilor și pe măsurile de creștere a bunăstării populației, a declarat, ieri, prim vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur.

"Am anunțat din timp. Dacă economia ne permite să ne gândim la o creștere a salariilor și pensiilor o vom face. Lucru pe care l-am susținut și dacă economia o permite sigur că vom face acest lucru", a spus Flutur, apreciind că nu ar fi o decizie populistă atâta timp cât s-a discutat despre această reîntregire a salariilor încă de anul trecut.

"Vom vedea la sfârșitul acestei luni cum stă economia și sunt convins că vom găsi o soluție (...) Anul trecut am trecut pe creștere care a trebuit să ți-o consolidezi. În primul rând, PDL și guvernul nostru a alocat resursa pentru investiții (...) România este recunoscută că a avut curaj să aloce mai mulți bani pentru investiții (..) Dacă economia începe să producă trebuie să te gândești să recupereze cei care au suportat și au fost solidari cu criza. Este ceva firesc", a explicat Flutur.

El a mai spus că nu s-a discutat încă despre o eventuală scădere a TVA sau introducerea unuia diferențiat, pentru produsele de bază. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4545 secunde