Vouă cum vă place Puiu? Cu sau fără Mazăre?

1548
14
Vouă cum vă place Puiu? Cu sau fără Mazăre? - fotoalexandra-1327476433.jpg
De o bună bucată de vreme, reprezentanții PNL din județ și-au făcut un obicei, am putea spune prost, din a persecuta jurnaliștii care nu trăiesc pentru a sufla în aripile național liberale. Un aspect pe care îl considerăm important, și pe care "iluștrii" liberali din județ îl uită, este acela că după toate situațiile de comunicare cu membrii partidului, deși majoritatea "defectuoase" din cauza atitudinii pe care aceștia o au, ziarul Cuget Liber a oferit declarațiile peneliștilor întocmai cum au fost ele făcute, fără a schimba o virgulă. Reproșurile nejustificate combinate cu o ură față de tot ce înseamnă jurnalism de opoziție locală nu fac altceva decât să adune doze de penibil în sticluța cu parfum roșu-galben a USL Constanța. Dacă ei s-au împrietenit și pot sta la cafele cu primarul Constanței, pentru noi este mai greu și am sta mai degrabă singuri, la o limonadă, simplă, fără zahăr, care să ne taie greața. De ce amintim acest subiect? Pentru că este unul care-i irită foarte tare pe membrii PNL Constanța în momentul în care sunt telefonați. Se simte părul ridicat pe ceafă și vena zvâcnind la tâmple când pe cealaltă parte a firului se aude întrebarea reporterului de la Cuget Liber. Nu știm de ce, dar uneori publicația noastră pare să trezească o frustrare absolut nejustificată în rândul membrilor PNL. Poate că memoria liberală, cel puțin cea de pe plan local, este una de scurtă durată, însă cea jurnalistică are stocate fișiere și fișiere de declarații de-a dreptul nevrotice în care membrii PNL s-au scandalizat la telefon sau prin sălile de ședință doar la simplul auz al numelui "Cuget Liber". Până la urmă de ce le este liberalilor frică? În ultima discuție pe care am avut-o cu binecunoscutul senator liberal Puiu Hașotti am fost acuzați că îi înjurăm pe liberali de fiecare dată când avem ocazia. Și pentru că avem încredere în intelectul său, nu o să-i explicăm sensul cuvântului pe care l-a folosit, ci o să-l rugăm să ne arate punctual unde și când anume am luat numele PNL-ului în deșert.

În încheiere, o să ne cerem scuze în fața PNL Constanța pentru că nu am colorat ziarul în roșu și galben, așa cum și-ar fi dorit dânșii și pentru că nu ne place Puiu cu Mazăre, că de, avem și noi gourmanderiile noastre.

De asemenea, ne cerem scuze pentru că am tăcut de fiecare dată când s-a urlat efectiv la noi și promitem că nu o să se mai întâmple. Față de membrii PNL Constanța cu care avem o colaborare bună, ne cerem scuze la modul onest, însă cei care reprezintă partidul, atât în județ, cât și la București nu fac altceva decât să acuze presa pentru propriile incertitudini și greșeli.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
admirator
25 ianuarie 2012
mda,

Puiu cu Mazare..."Curat murdar, coane Fanica!"

CXY
25 ianuarie 2012
voua cum va place

Un comentariu pertinent si profund adevarat.Poate avem posibilitatea ca,anul acesta,sa citim ca a fugit "puiu " nu cu ata,ci,cu......mazare.

fane ionescu
25 ianuarie 2012
puiu cu mazare

pentru constanteni politica liberala este valabila doar in combinatie cu mazare in rest nimic liberal,mai exita ceva interesele personale ale ~conducatorilor~.

cititor
25 ianuarie 2012
bravo alexandra

felicitari si tine-o tot asa. ai valoare

John
25 ianuarie 2012
Bravo Alexandra!

Bravo, ai demonstrat ca ai atitudine!

Ion
25 ianuarie 2012
tot tocana

Tocana de mazare si pui de crescatorie - pui nebun care se crede CheGuevara... asta chiar a luat-o razna, cred ca trebuie pus la fiert (inchis) mai mult

rex
25 ianuarie 2012
parca sunteti parasutati de pe luna

Madam Balan 1:Telefoanele voastre la pnl nu tradeaza frustare ci SCARBA; 2. Nu este nevoie sa va colorati in rosu-galben pentru ca aveti portocaliu si in sange. Sunteti rupti de realitate: Chiar daca sunt putini EROI in strada ura si dispretul romanilor in CIUMA PORTOCALIE este foarte, foarte mare, iar deznodamantul va fi tragic pentru CIUMA PORTOCALIE cat si pentru bocitoarele din jurul lor.

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Silviu
25 ianuarie 2012
Este trucaj ???

Asta e poza ta , sau e trucata cu ajutorul photo shop-ului ??? Daca este reala , la fel esti de rea cum arati - o PDL-ista care isi va cauta de lucru curand dupa ce vor cadea parvenitii astia de portocalii ! A lasat el Bosanceanu echipa de fotbal Farul , dar ziarul portocaliu dupa ce nu se va mai vind ecand vor cadea...

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Conferință la PNL Constanța
Pagina a fost generata in 0.3189 secunde