Partidul Poporului de la Constanța pregătește candidați pentru primării și Parlament

1052
2
Partidul Poporului de la Constanța pregătește candidați pentru primării și Parlament - partidulpoporului3-1327434293.jpg

Reprezentanții Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) au organizat, ieri, prima conferință din acest an. La întâlnirea cu presa au participat președintele Organizației Județene Constanța, Gheorghe Slabu, prim-vicepreședintele Ion Radu, vicepreședintele Marian Vasiliev și secretarul executiv Stere Beca.
Ei au reamintit că primul Congres al PP-DD care a avut loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, a adus și prima reușită organizației de la Constanța. Astfel, președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, a fost ales vicepreședinte la nivel central. Funcția i-a revenit deoarece organizația de la Constanța este foarte bine văzută la nivel central. "În momentul de față, la nivel central se organizează departamentele în cadrul cărora vom avea câteva propuneri cu oameni de la Constanța. La departamentul de Sănătate intenționăm să o propunem pe doamna doctor Jeni Arecco, la Cultură pe compozitorul Dumitru Lupu iar la Comisia de Etică, Litigii și Statut pe Ion Radu. Totodată, ne gândim și la alți membri pentru alte departamente", a spus Gheorghe Slabu.
În ceea ce privește alegerile care vor avea loc în acest an, prim-vicepreședintele Ion Radu a spus că s-au mobilizat foarte mult deoarece vor să obțină un scor bun.
"S-a format deja o comisie care va analiza candidații ce vor participa la alegerile pentru primari, consilieri și parlamentari. S-au stabilit niște criterii privind competența profesională, experiența socio-politică, notorietatea și cunoașterea unei limbi străine", a declarat Ion Radu.
În altă ordine de idei, el a precizat că, în momentul de față, organizația constănțeană a reușit să adune din județul Constanța peste 13.000 de membri, iar numărul lor este în continuă creștere de la o zi la alta.
"Pe lângă oamenii care vin la sediul partidului pentru a-și depune adeziunea, am primit deja invitații la discuții cu sindicaliști din Constanța care sunt interesați de oferta și platforma program a Partidului Poporului. Asta nu înseamnă că ei se vor înscrie la noi în partid, dar dovedește că sunt interesați de ceea ce le vom oferi noi", a mai afirmat Radu.



Comentează știrea

un vot
25 ianuarie 2012
pedofilii lui doru iuga milionari in euro pacalesc romanii saraci

pedofilii otv-doru iuga si naom vor sa pacaleasca poporul -gica slabu -cum ai lua tu tobosar la zorile-cofetari crizantema cu ala de la garda finaciara,cinema progresul cu acte false-damn cornel si george despina si acum iei case din spate magazin tomis-dar dna stie-vile -la cet ,str stefan cel mare si eminescu...cum ai luat zeci magazine pe faleza casino mamaia? ei bogati voi saraci? radu ce mai faci cu contrabanda de cafea?

Da
25 ianuarie 2012
Catusele de la mana sunt argumente politice

Politicienii nostri se gandesc la fericirea romanilor, numai daca au mult timp la dispozitie.Un politician are timp la dispozitie in doua situatii:1-cand mediteaza pe scaun in cabina veceului de la bar si 2-in arestul politiei.Romanii au o sensibilitate si un respect deosebit pentru infractori.Un infractor are sanse mari sa ajunga un politician de rasa.Daca vrei sa scapi de o urmarire penala,cel mai simplu este sa-ti faci un partid politic.In partid ai imunitate,la adapostul partidului politic toate infractiunile se numesc facaturi politice.Este suficient sa ridici mainile legate cu catuse,ca sa te fotografieze presa si succesul in politica este garantat. Gheorghe Gheorghiu-Dej a ajuns sef de stat dupa ce a absolvit cursurile de infractori de la inchisoarea Jilava.Ceausescu a procedat la fel.Becali a ajuns europarlamentar dupa ce s-a fotografiat in arestul politiei.Dan Diaconescu presedintele vrajitorilor,este si el pe drumul cel bun,s-a fotografiat cu catusele la mana.Stima noastra si mandria,Diaconescu,Romania! Intre timp,tinerii nostri care au terminat studiile in strainatate se fotografiaza cu cercetatorii de la NASA si nu au loc in tara lor pentru ca noi avem un respect deosebit pentru catuse.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2024 secunde