Candidatură surpriză la șefia Consiliului Județean Constanța

1458
9
Candidatură surpriză la șefia Consiliului Județean Constanța - partidulpoporului-1320604839.jpg
Organizația constănțeană a Partidului  Poporului Dan Diaconescu (PP DD) s-a reunit, sâmbătă, în sala mică a Casei de Cultură din Constanța. La eveniment a participat și președintele de la nivel central al partidului Simona Man. Întrunirea a avut ca scop alegerea Biroului Permanent Județean al partidului.
Pentru funcția de președinte a existat un singur candidat, fostul interimar Gheorghe Slabu. El a fost reconfirmat pe funcție, fiind ales cu unanimitate de voturi.
Pe lângă alte obiective pe care le are pentru filiala constănțeană, Gheorghe Slabu a spus că se va pregăti un candidat, pentru alegerile de anul viitor, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.
"Am să mă gândesc, voi analiza cu atenție șansele de reușită fiind posibil ca eu să fiu acel candidat", a declarat Gheorghe Slabu.
Biroul Permanent Județean al filialei constănțene a fost completat cu un prim-vicepreședinte în persoana lui Ion Radu, un secretar executiv, un trezorier, 11 vicepreședinți și 15 membri.

Comentează știrea

alegatorul
7 noiembrie 2011
...la ciolan!

...bravo baieti! Se vede din imagine, dupa expresia fetelor, cat de preocupati sunteti pentru viitorul Constantei! ...ca lupii cand simt mirosul prazii! Aici a ajuns politica in Romania! Noi alegatorii suntem oile, voi, politicienii, lupii......

Carul cu nemultumiti
7 noiembrie 2011
Partidul Poporului ....

... care Popor ?!? La Braila,presedinte de filiala PPDD este Gheorghe Chiru,un traseist,a misunat prin toate partidele si intr-o vreme a fost si vice la Consiliul Judetean .Credeti ca s-a remarcat cu ceva ? Tot "ciolanul" l-a minat in lupta !!!Asta este boala politicienilor nostri :FOAMEA de putere si tot ce decurge din ea .Halal PP cind DD are elicopter,masini de speriat ,etc. si-i plinge pe cei saraci !

otv exterminator
7 noiembrie 2011
vrabia mihai viteazu

Ce mai viseaza Diaconescu la cit e de furat la Constanta se si vede cu un yaht ca a lui Abramovici.

Justice 4 All
7 noiembrie 2011
gheorghe slabu 15%

Pentru prima data, in ultimii 12 ani, Mazare & Co sunt depasiti procentual de concurenta. Lumea s-a cam saturat de aliante de tipul - toti o apa si-un pamant: PD + PNL, PSD + PD sau PSD + PNL. Electoratul o sa accepte orice alianta a PP DD si chiar vad o logica in asta. Gheorghe Slabu cu 15% merita luat in seama de ambele puteri politice. Pentru asta le recomand celor care au scris mai sus, care nu ma indoiesc ca sunt din PSD, sa se poarte mai frumos cu posibila lor carte castigatoare.

Ciorbea
7 noiembrie 2011
se vede lumina

Cred in oameni ca Gheorghe Slabu sau Victor Ciorbea. Din pacate in judetul Constanta, taranistii stau foarte slab, dar PARTIDUL POPORULUI creste bine in sondaje.Cu siguranta n-o sa castige, dar - Slabu va avea un cuvant de spus, dupa ce o sa ajunga cel putin consilier.

Partidul Personal Dan Drakonesku
7 noiembrie 2011
Comunicat catre tara

Credeti ca Gheorghe Slabu va candida pentru functia de presedinte al C.J.Constanta ?.Mai dati un semeseu in buzunarul meu.

Partidul Personal Dan Drakonesku
7 noiembrie 2011
Da

Au mai ramas 365 de zile pana la aflarea adevarului.

amic
7 noiembrie 2011
Gica

IL CUNOSC PERSONAL PE GICA SI PUN MANA IN FOC CA E MAI MULT DECAT BINE INTENTIONAT. S-A RIDICAT DE JOS SI NU A UITAT NICIODATA ASTA, E FOARTE APROAPE DE CEI SARACI, NU PENTRU A-SI REZOLVA PROBLEMELE, CI DIN CONSTIINTA.

Propaganda
7 noiembrie 2011
Amic de pahar(nr.8)

Gica este prietenul lui Mazare.De fapt,la Constanta PP DD joaca in echipa lui Mazare.Scopul principal este sa fragmenteze electoratul.Un electorat fragmentat inseamna un avantaj in plus pentru Mazare si Nicusor. Metoda este veche si a fost aplicata la alegerile trecute.Se prezinta mai multi contracandidati slabi sau necunoscuti alegatorilor si cine credeti voi ca va obtine cel mai mare procent pentru scaunul de primar. Ati ghicit:Mazare reales la al patrulea "congres". Chiar daca pentru Mazare voteaza 10% dintre constanteni,el se numeste primar dupa obiceiul romanesc.Slabu nu a fost in stare sa dea o matura pe la cazinoul din Mamaia si vrea sa administreze un ditamai judetul.Alte smecherii la alegeri,in numarul viitor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde