Zgonea, acuze la adresa AEP privind votul prin corespondență

92
1
Zgonea, acuze la adresa AEP privind votul prin corespondență - valeriuzgonea-1444318209.jpg

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a acuzat, în Comisia de cod electoral, că AEP "trage de timp" și e "incapabilă" să vină cu un proiect de lege privind votul prin corespondență, după o nouă amânare a dezbaterilor ca urmare a unor solicitări făcute de AEP. 


Reprezentanții AEP au venit în fața Comisiei cu un set de șase întrebări la care grupurile parlamentare să vină cu răspunsuri în privința arhitecturii legii privind votul prin corespondență. În urma unor dezbateri scurte, s-a stabilit ca discuțiile să fie amânate pentru luni, iar între timp să fie oferite aceste răspunsuri. Drept urmare, AEP ar urma să elaboreze un "schelet" al legii votului prin corespondență, care să fie apoi dezbătut de către membrii Comisiei.


În replică, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, membru al Comisiei, a avut o intervenție dură la adresa reprezentanților AEP care au venit cu aceste întrebări, arătând că această listă de solicitări a mai fost deja dezbătută în perioada în care Mihai Voicu era președinte al Comisiei, iar demersurile AEP ar arăta că încearcă să "tragă de timp fiind incapabili" să elaboreze un proiect. 


Comentează știrea

Mariana
9 octombrie 2015
Zgonea

Dl Mihai Viteazu nu mai umblati cu Minciuni ca sunteti Nenorociti ceei mai mari ai neamului romanesc care a-ti distrus o natiune banda USL-ISTA de Hotii si Perversi.

Articole pe aceeași temă

Joi, 24 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Zgonea: "Îl susțin pe Dragnea"
Pagina a fost generata in 0.3758 secunde