Alina Gorghiu:

"Susținem o consultare națională privind modificarea Codului Muncii"

150
1

Articole de la același autor

PNL susține realizarea unei consultări naționale pe tema modificării Codului Muncii, afirmă copreședintele PNL Alina Gorghiu. 


"Suntem de acord cu mediul de afaceri că proiectul BNS, așa cum e el acum, reduce flexibilitatea pe piața muncii, afectează orientarea spre performanță a firmelor și birocratizează un sistem oricum destul de birocratic. Susținem, de aceea, o consultare națională amplă pe tema oportunității modificării Codului Muncii și a modificărilor vizate, inclusiv prin compararea cu legislația similară din țările UE", a spus Alina Gorghiu. Potrivit acesteia, PNL apreciază interesul sindicatelor pentru protejarea salariaților, însă consideră că acest lucru nu trebuie privit strict din perspectiva relației patron-angajat, ci în contextul general al economiei. 


"Un mediu privat flexibil și dinamic înseamnă creștere economică superioară, adică salarii mai mari și oportunități sporite pentru forța de muncă", a mai adăugat Alina Gorghiu. 


Blocul Național Sindical a depus o propunere legislativă cetățenească, iar proiectul urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaților. 


Comentează știrea

Mariana
15 octombrie 2015
Codul munci

D-na Deputat,Co-presedinta PNL Alina Gorghiu poate doriti sa aveti rezultate bune ,pe tema Codului Muncii, va pot da un sfat si o recomanadare,care va poate foarte bine ajuta daca va consultati si primi sfaturi bune din experienta si buna expertiza a lui aplicata de mai multi ani 10-15 ani angajatilor de la firma Gepeto renumita an produsele lor de carne an Sud-Estul Ro,bine anteles cu ajutorul ITM-ului C-ta si alti smecherasi de pe la SRI si avocatilor de performanata,cu relati pe toate domenile cu spagi nu cu pregatire profesionala si veti avea rezultate foarte bune an parlamentul Romaniei si sa puteti fi bine auzita.Se numeste Boroian Robert Aurel ceel mai mare Menegea an probleme de Escrocherie si canditatul dvs din partea PNL la Primaria C-ta.Si puteti verifica ca sunt bine descrise de cineva de ani multi la d-na Prc Adina Florea,Puiu Zarafinea si alti, ca acolo sau prescris si facut festanie la Arsenie Boca la Manastire sau la Iasi la SF.Paraschiva facturi de minuni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde