Dragnea, despre alegerile din PSD:

"Votarea nu este condiționată de plata contribuției"

101

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că au fost tipărite și trimise în județe buletinele de vot care vor fi folosite la scrutinul din 11 octombrie pentru alegerea președintelui Partidului Social Democrat. 


"Buletinele de vot au fost tipărite și trimise în județe. Sunt așteptați să voteze toți membrii de partid. Votarea nu este condiționată de plata cotizației. Membrii de partid care nu sunt în localitatea lor nu pot vota decât dacă au la ei o adeverință eliberată de președintele organizației județene din care face parte, adeverință care va rămâne lipită pe lista suplimentară respectivă", a precizat Liviu Dragnea. 


Potrivit lui Dragnea, va fi organizată minim o secție de vot în fiecare localitate, iar procesul de votare se va desfășura între orele 8,00 - 20,00. 


Pe 11 octombrie, social-democrații urmează să își aleagă președintele. 


În cursa pentru șefia formațiunii a rămas doar Liviu Dragnea, după ce candidaturile lui Daniel Savu și Șerban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv Național al PSD. Totodată, pe 18 octombrie va fi aleasă echipa de conducere a PSD, în cadrul unui Congres extraordinar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5859 secunde