Dragnea: "Premierul Ponta este unul eficient"

101
1
Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, în prezent, nu își dorește să fie premier și că îl interesează "în mod aproape exclusiv" funcția de președinte al partidului.

"Acum nu îmi doresc să fiu premier. Știți ce îmi doresc foarte mult? Să reușesc ca, în 2016, sau până la finalul anului 2016, PSD să fie perceput ca un partid care are o altă abordare politică, un partid care reușește să creeze o altă generație de lideri care să preia ciclul politic începând cu 2017, un partid care poate să devină motorul schimbării și progresului în România. Pentru asta, mă interesează în mod aproape exclusiv funcția de președinte al partidului, pe care să o gestionez bine până la finalul anului 2016 cel puțin și cu cele două alegeri, locale și parlamentare, câștigate de PSD. Aș vrea să fiu unul din acei oameni care, împreună cu alți oameni, să ne strângem în jurul unei mese și să construim planul de dezvoltare al acestei țări pe următorii 25 de ani", a spus Dragnea, la România TV. 


El a apreciat că premierul Victor Ponta este unul "eficient" și a precizat că PSD "nu are de ce să îi retragă sprijinul politic". 



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Vești bune de la FMI, pentru România
Pagina a fost generata in 0.5114 secunde