Liviu Dragnea:

"Mă interesează în mod exclusiv funcția de președinte al PSD"

107

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că în prezent nu își dorește să fie premier și că îl interesează în mod aproape exclusiv funcția de președinte al partidului.


"Acum nu îmi doresc să fiu premier. Știți ce îmi doresc foarte mult? Să reușesc ca, în 2016, sau până la finalul anului 2016, PSD să fie perceput ca un partid care are o altă abordare politică, un partid care reușește să creeze o altă generație de lideri care să preia ciclul politic începând cu 2017, un partid care poate să devină motorul schimbării și progresului în România. Pentru asta, mă interesează în mod aproape exclusiv funcția de președinte al partidului, pe care să o gestionez bine până la finalul anului 2016 cel puțin și cu cele două alegeri, locale și parlamentare, câștigate de PSD. Aș vrea să fiu unul din acei oameni care, împreună cu alți oameni, să ne strângem în jurul unei mese și să construim planul de dezvoltare al acestei țări pe următorii 25 de ani", a spus Dragnea. 


El a apreciat că premierul Victor Ponta este unul "eficient" și a precizat că PSD "nu are de ce să îi retragă sprijinul politic".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4231 secunde