Zilele următoare se va decide cine îl va înlocui pe Silviu Bian

494
Ministrul Muncii Sulfina Barbu a declarat, astăzi, la finalul ședinței Biroului Permanent Național (BPN) al Partidului Democrat Liberal (PDL), că în zilele următoare se va lua o decizie privind numirea unui înlocuitor al lui Silviu Bian la șefia Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM), informează Agerpres.ro.
"Analizăm mai multe variante, astfel încât să mergem cu variantă finală, după ce convenim și cu domnul prim-ministru. Zilele acestea va fi înaintată o propunere. Dacă astăzi este finalizată analiza o înaintăm astăzi, dacă nu, în următoarele zile", a declarat ministrul Muncii.
Sulfina Barbu a mai precizat că a cerut să-i fie prezentată și o evaluare a activității fostului șef al ANOFM până la momentul arestării și a adăugat că va exista și o anchetă a Corpului de Control al ministrului Muncii la Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. Biroul Permanent Național al PDL a decis, astăzi, să propună Consiliului Național de Coordonare al formațiunii excluderea fostului președinte al ANOFM Silviu Bian, arestat preventiv pentru dare de mită, au declarat astăzi, surse participante la reuniune. Informația a fost confirmată și de prim-vicepreședintele PDL Sorin Frunzăverde.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Bian trebuie exclus din PDL"
Pagina a fost generata in 0.3187 secunde