A murit fostul șef al Pediatriei, dr. Adrian Radu

1479
6

Articole de la același autor

Medicina constănțeană a pierdut un specialist apreciat, odată cu trecerea în neființă a medicului pediatru Adrian Radu. Medicul a fost răpus de o boală necruțătoare, după o grea suferință, la vârsta de 76 de ani.
Absolvent al Facultății de Medicină din Cluj, Secția de Pediatrie, dr. Adrian Radu și-a început cariera ca medic de dispensar în Zalău, după care s-a mutat la malul mării, lucrând în Spitalul Județean Constanța, alături de soția sa, tot medic pediatru. Apreciat de colegi și pacienți, a condus Secția de Pediatrie I a spitalului timp de 19 ani (1980 - 1999), pentru ca la începutul lui 2001 să iasă la pen-sie.
Colectivul și conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța își exprimă regretul și compasiunea pentru trecerea la cele veșnice a dr. Radu, un specialist ce s-a remarcat prin profesionalism și distincție. Dumnezeu să-l odihnească!

Comentează știrea

Boboc Laura
6 octombrie 2011
de la o mamica

Sincere condoleante familiei greu incercate.A fost un mare om si un mare specialist in domeniul pediatriei. Dumnezeu sa-l odihneasca!

daniela
6 octombrie 2011
daniela

sa-i fie tarana usoara!condoleante familiei!

cristina
6 octombrie 2011
radu andrei

Dumnezeu sa-l odihneasca. Un mare specialist.

violeta
6 octombrie 2011
sa-i fie tarana usoara

parca dl doctor neagoe l-a inlocuit in functie. oricum, mare om, mare medic

pacienta
6 octombrie 2011
dumnezeu sa-l ierte

da, dr. neagoe i-a urmat in functie, cand a venit de la primarie. Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om mare. sobru, de un profesionalism exemplar, tinerii din ziua de azi ar trebui sa ia exemplu de la el....

c.neagoe
6 octombrie 2011
Totusi , valoarea este recunoscuta , chiar daca destul de rar.

Un sef deosebit , un parctician de exceptie , am avut multe de invatat de la domnia sa ; discret ,civilizat , cu mult tact , un tata , sot si coleg, deosebit si un mare anticomunist .DUMNEZEU , sa-l odihneasca .

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Noi disponibilizări la Județean
Pagina a fost generata in 0.9905 secunde