În sfârșit!

Spitalul de Boli Infecțioase va avea un lift modern

659
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța va avea un lift modern, ce va ușura considerabil transportul pacienților prin spital. În prezent, unitatea spitalicească are un ascensor din 1938 - cel mai vechi din Europa, cum spun voci din sistemul sanitar -, dar nu asigură accesul în întreaga unitate.

"Un nou lift este o dorință de-a noastră de vreo zece ani. Când s-a renovat spitalul, s-a mai construit o casă a scării, pentru a asigura circuitele funcționale, pe unde ar trebui să intre pacienții în spital. Și tot pe acolo ar trebui să vină și ambulanțele, pentru ca bolnavii să fie preluați cu targa și duși în spital cu liftul. Dar neavând liftul, se intră prin fața spitalului, pe unde este rampă", ne-a declarat dr. Stela Halichidis, managerul unității sanitare.

Unitatea spitalicească a primit de la Primăria Constanța 150.000 de lei pentru achiziționarea și montarea noului lift, iar lucrările urmează să înceapă, astfel încât, până la sfârșitul anului, noul ascensor să fie pus în funcțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Noi disponibilizări la Județean
Pagina a fost generata in 0.2654 secunde