Peste 50% din pâinea românească are E-uri

777
Peste 50%  din pâinea românească  are E-uri - paine-1317658015.jpg
Se știe că pâinea este pentru român aliment de bază, aproape indispensabil. Fie că o asociem cu mâncare gătită, cu mezeluri sau pur și simplu, o mâncăm caldă, pâinea este, cu siguranță, o emblemă a românilor.

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Pro-movarea Programelor și Strate-giilor din România a efectuat un nou studiu comparativ pe etichete. De această dată, a verificat etichetele sortimentelor de pâine feliată ce se comercializează pe piața româ-nească.

S-a constatat astfel că peste 50% din sortimentele de pâine feliată care se găsesc pe piața românească conțin E-uri. Mai mult, patru dintre produsele de panifi-cație studiate conțin un număr de opt E-uri. Lista cu pâinea nesănătoasă pe care o consumăm o găsiți pe site-ul asociației, www.teste-comparative.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Septembrie 2011
Stire din Social : Nu se mai vinde pâine sub 300 de grame
Miercuri, 24 August 2011
Stire din Fun : Concurs internațional de îndemânare
Pagina a fost generata in 0.7925 secunde