Activitatea Institutului Cantacuzino, deblocată de Ministerul Sănătății

75
Activitatea Institutului Cantacuzino, deblocată  de Ministerul Sănătății - institutcantacuzino-1377186224.jpg

Articole recomandate

Scandalul privind conducerea Institutului Cantacuzino a luat amploare odată cu acuzațiile aduse fostului director de către reprezentanții Ministerului Sănătății. Asta după ce Ministerul Sănătății a dispus Corpului de Control verificarea sumelor achitate necuvenit și imputarea lor directorului general, Radu Iordăchel.

"În perioada 1-19 august, s-au făcut demersuri care vizează o mai corectă și transparentă cheltuire a banilor publici, o mai bună organizare, precum și identificarea soluțiilor manageriale necesare pentru ca activitatea Institutului Cantacuzino să fie una performantă, pe măsura prestigiului acestei instituții sanitare.

Astfel, în ceea ce privește activitatea medicală a Institutului, au fost luate măsurile tehnice pentru repornirea producției de vaccin gripal, pentru deblocarea activității și pentru retehnologizarea liniei de BCG. În plan financiar, au fost renegociate mai multe contracte și renegociate altele, realizându-se o economie de circa 25.000 euro. De asemenea, au fost demarate negocieri pentru semnarea contractului colectiv de muncă, la nivel de unitate, a fost elaborat un plan de măsuri de rentabilizare a activității Institutului și au avut loc discuții cu privire la găsirea altor surse de venit pentru Institut", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătății. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.328 secunde