Afecțiunea laringelui se manifestă prin tuse puternică și insuficiență respiratorie

190
Afecțiunea laringelui se manifestă prin tuse puternică și insuficiență respiratorie - laringotraheita2jpg333-1662049129.jpg

Articole de la același autor

La momentul actual, laringotraheita acută este o boală care compromite sănătatea căilor respiratorii superioare și tinde să afecteze într-o mai mare măsură copiii de vârstă mică. Specialiștii spun că acest concept include diferite afecțiuni laringiene, traheale și bronșice, afecțiunea caracterizându-se prin tuse puternică și insuficiență respiratorie. În plus, se poate manifesta și prin răgușeală la vorbire, febră și congestie nazală. În general, infecția este cauzată de mai multe tipuri de viruși care provoacă inflamația laringelui și a traheii, ceea ce duce la manifestarea stridorului respirator și a tusei puternice. De asemenea, dacă se răspândește în bronhii, infecția se numește laringotraheobronșită.

Partea bună este că, de cele mai multe ori, infecția se ameliorează după aplicarea unor măsuri de autoîngrijire. Cu toate acestea, tusea, congestia și dificultățile de respirație produc o stare generală de rău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.199 secunde