Albușul de ou este foarte indicat în curele de slăbire

120
Albușul de ou este foarte indicat în curele de slăbire - albus-1711900479.jpg

Articole de la același autor

Albușul de ou este un ingredient pe care îl regăsiţi atât în rețete de măști pentru ten care se pot face acasă, cât și în măștile de față din comerț. Acesta se poate dovedi extrem de benefic pentru piele, fiind potrivit în general atât pentru tenul matur, cât și pentru tenul gras ori pentru cel acneic. Potrivit specialiştilor, un albuș de ou conține aproape patru grame de proteine, 11% din doza zilnică recomandată de vitamina B2 și 8% din doza recomandată de seleniu. Datorită conținutului lor ridicat de proteine, consumul de albușuri de ou poate oferi beneficii precum reducerea poftei de mâncare și menținerea masei musculare. Așadar, aportul de albușuri este foarte util în curele de slăbire pentru că vă face să vă simțiţi sătul mai mult timp după ce aţi mâncat și, de asemenea, vă ajută să nu pierdeţi masă musculară. În plus, este sărac în grăsimi.

Albușul de ou este bun nu doar consumat intern, ci are și beneficii pentru piele, dacă este aplicat extern, sub formă de mască. De asemenea, pentru probleme specifice ale pielii, acesta poate funcționa mai eficient dacă este combinat cu diverse alte ingrediente.

Dacă vă confruntați cu probleme cutanate care nu pot fi rezolvate cu ingrediente naturale, este indicat să mergeţi pentru consult la un medic dermatolog. De asemenea, dacă observaţi că oricare dintre măștile folosite vă irită fața, cel mai bine este să nu mai utilizaţi ingredientele respective. În acelaşi timp, albușul de ou are abilitatea de a strânge pielea, pe măsură ce se usucă, după ce îl întindeţi pe față. Mai mult decât atât, el conține proteine, dar și colagen, despre care se știe că sunt necesare pentru menținerea tenului tânăr. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3541 secunde