ALERTĂ în Sănătate! Vaccinul antigripal de la Institutul Cantacuzino POATE PROVOCA MOARTEA! / Care este situația la Constanța

476
2
ALERTĂ în Sănătate! Vaccinul antigripal de la Institutul Cantacuzino POATE PROVOCA MOARTEA! / Care este situația la Constanța - 3ca4dd00108453ceee23bfe0afe6a7ab-1391767847.jpg

Articole de la același autor

Scandal monstru creat în jurul vaccinului antigripal creat la Institutul Cantacuzino. Specialiștii susțin că în componența dozelor care au ieșit din producția instituției există o substanță toxică, periculoasă. 


Directorul Direcției de Sănătate Publică Constanța, dr. Constantin Dina, susține însă, că la Constanța s-au folosit numai vaccinuri importate, drept pentru care nu există motive de îngrijorare. 


"În ceea ce privește cele 34 .000 de doze comandate de DSP Constanța, acestea sunt produse importate. Este vorba despre acel vaccin Influvac, cu prospect chinezesc și nu de vaccin produs la Cantacuzino. Așadar, nu se pune problema ca populația constănțeană care s-a vaccinat să fie în pericol. Cât privește vaccinurile de la Cantacuzino, din informațiile pe care le avem, există o componentă toxică, însă nu ne dăm seama cum a ajuns ea în vaccin, având în vedere protocoalele din sistem", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Constantin Dina.


Medicii avertizează: vaccinul toxic poate provoca moartea!


Vaccinul antigripal toxic poate provoca MOARTEA, spun revoltați medicii. Ei susțin că este vorba despre o eroare umană în ceea ce privește producția de la Institutul Cantacuzino și că, în mod normal, producția trebuia urmărită în permanență pentru a se evita o astfel de situație. 


"Vaccinul antigripal se realizează pe embrionul de pui, adică din ou, iar dacă nu este purificat așa cum trebuie, el creează șoc anafilactic, adică MOARTEA, mai ales dacă nu se intervine imediat cu adrenalină, pentru a salva pacientul. Însă vă dați seama că la dispensarele din sate nu există aceste substanțe, astfel că riscurile sunt majore! Se poate ajunge la șoc cardio-respirator sau cardica, iar pacientul își poate pierde viața în câteva minute!Este inadmisibil ceea ce se întâmplă și sunt revoltată pentru faptul că în ultimii ani, din cauza neglijenței, oamenii și-au pierdut încrederea în vaccinuri!", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Gherghina Rizea, medic specialist medicina de familie. 




Comentează știrea

!!
7 februarie 2014
!!!

Cum se scoate un produs romanesc pe piata cum ii dam "la cap"....

??????
8 februarie 2014
ㅁㅁㅁㅁㅁ

Nu va este rusine mafioti ordinari ai ministrului sanatatii din Romania!CICA SUBSTANTA CHINEZEASCA ???NU CUMVA VOI CARE O PREPARATI CUMPARATI TOT RAHATUL SCARBOZ CHINEZESC SI VOI MAFIOTILOR romani CE SUNTETI VA MAI SI PREFACETI.SA SATURAT TARA ROMANEASCA DE VOI ANALFABETILOR MARFA CHINEZEASCA A FOST PROBLEMA TOTDEAUNA SI ROMANII INCA MAI CRED DE BUN CONSUM.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9916 secunde