ALERTĂ NAȚIONALĂ! Gripa a mai făcut trei victime! Se moare pe capete!

119
1
ALERTĂ NAȚIONALĂ! Gripa a mai făcut trei victime! Se moare pe capete! - gripaaprovocatunnoudecesnumarulp-1520764664.jpg

Articole de la același autor

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a anunțat în acest weekend că numărul deceselor cauzate de virusul gripal a ajuns la 93, fiind confirmate încă trei cazuri. Este vorba de două femei, în vârstă de 52 și 72 de ani, din județele Vaslui, respectiv Bihor și de un bărbat de 56 de ani din Neamț. Cei trei sufereau și de alte probleme de sănătate și, în plus, niciunul nu era vaccinat contra virusului gripal.


Potrivit INSP, la nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute, respectiv gripă clinic, infecții acute respiratorii și pneumonii, a fost de 141.069, cu 67% mai mare comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (84.452) și cu 4.5% mai față de cel înregistrat în săptămâna precedentă (134.922).


Comentează știrea

Pop Mihai
11 martie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5008 secunde