Alimentele care provoacă atacuri de inimă

1039
Alimentele care provoacă atacuri de inimă - atacinima-1325790236.jpg

Articole de la același autor

Ce și cum mănânci îți definește stilul de viață și își pune amprenta pe sănătatea ta. Atacurile de inimă afectează, în fiecare an, sute de mii de persoane și este una dintre cele mai comune cauze de deces din lume. Alimentele nesănătoase și pline de grăsimi favorizează apariția atacurilor de inimă, prin urmare, dacă ai probleme cu inima, trebuie să renunți la anumite mâncăruri.

Este vorba despre produsele de patiserie cum ar fi brioșele sau gogoșile, bogate în grăsimi, dar și chipsurile, alimentele congelate, popcornul sau cremele pentru prăjituri. Dacă ai poftă de ceva dulce, cel mai indicat este să îți prepari acasă propriile dulciuri. Este recomandat să eviți consumul de mâncare "fast food" și să citești atent etichetele produselor pe care ai de gând să le cumperi.

În plus, băuturile carbogazoase ar trebui scoase din meniu și înlocuite cu apă plată, sucuri naturale de fructe, ceaiuri din plante sau limonadă. De asemenea, persoanele care consumă cantități mari de carne roșie sunt mult mai expuse riscului de atac de inimă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Hoți nesimțiți
Pagina a fost generata in 0.5454 secunde