Alimentele care provoacă atacuri de inimă
1039
Articole de la același autor
Ce boli riști să faci când ai pojar la maturitate
13 Decembrie 2011
Cât te costă să-ți mărești sânii la Constanța
23 Noiembrie 2011
Constanța va avea spital de TOP
14 Decembrie 2011
Trei bebeluși morți în aceeași zi!
05 Decembrie 2011
Cum scapi de mirosul de tutun
14 Noiembrie 2011
Poveste cutremurătoare: Fetița cu oase ,,de sticlă''
10 Noiembrie 2011
Ce și cum mănânci îți definește stilul de viață și își pune amprenta pe sănătatea ta. Atacurile de inimă afectează, în fiecare an, sute de mii de persoane și este una dintre cele mai comune cauze de deces din lume. Alimentele nesănătoase și pline de grăsimi favorizează apariția atacurilor de inimă, prin urmare, dacă ai probleme cu inima, trebuie să renunți la anumite mâncăruri.
Este vorba despre produsele de patiserie cum ar fi brioșele sau gogoșile, bogate în grăsimi, dar și chipsurile, alimentele congelate, popcornul sau cremele pentru prăjituri. Dacă ai poftă de ceva dulce, cel mai indicat este să îți prepari acasă propriile dulciuri. Este recomandat să eviți consumul de mâncare "fast food" și să citești atent etichetele produselor pe care ai de gând să le cumperi.
În plus, băuturile carbogazoase ar trebui scoase din meniu și înlocuite cu apă plată, sucuri naturale de fructe, ceaiuri din plante sau limonadă. De asemenea, persoanele care consumă cantități mari de carne roșie sunt mult mai expuse riscului de atac de inimă.
Este vorba despre produsele de patiserie cum ar fi brioșele sau gogoșile, bogate în grăsimi, dar și chipsurile, alimentele congelate, popcornul sau cremele pentru prăjituri. Dacă ai poftă de ceva dulce, cel mai indicat este să îți prepari acasă propriile dulciuri. Este recomandat să eviți consumul de mâncare "fast food" și să citești atent etichetele produselor pe care ai de gând să le cumperi.
În plus, băuturile carbogazoase ar trebui scoase din meniu și înlocuite cu apă plată, sucuri naturale de fructe, ceaiuri din plante sau limonadă. De asemenea, persoanele care consumă cantități mari de carne roșie sunt mult mai expuse riscului de atac de inimă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 04 Ianuarie 2012
Vineri, 23 Decembrie 2011
Joi, 22 Decembrie 2011
Marţi, 15 Noiembrie 2011
Vineri, 23 Septembrie 2011
Marţi, 20 Septembrie 2011