Alimentele din exterior, interzise în Spitalul Județean Constanța

308
2
Alimentele din exterior, interzise în Spitalul Județean Constanța - mancarespital1-1394561839.jpg
Conducerea Spitalului Clinic Județean Constanța intenționează să introducă un sistem de acces în unitatea sanitară prin care să nu mai existe posibilitatea să fie introduse alimente din exterior. 


"Ne luptăm cu mentalitatea de a aduce sute de kilograme de alimente în spital, care zac prin sertar, pe ferestre", a declarat managerul SCJU, Dănuț Căpățână. 


Potrivit acestuia, se caută soluții pentru a putea interzice complet aparținătorilor pacienților aducerea de mâncare în spital. 
"Ne luptăm zi de zi cu acest fenomen. Din punct de vedere medical, este absolut greșit. Pentru că nu poți să-i dai friptură unui pacient cu colesterolul mare. Nu cred că este vreun pacient nemulțumit de mâncarea care se dă în spital", a mai adăugat Dănuț Căpățână.


Comentează știrea

Hermes Kelly Bag Price
30 octombrie 2014
Hermes Kelly Bag Price

Alimentele din exterior, interzise în Spitalul Județean Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Replica Hermes Handbag http://vgmbrokerage.com/images/pures/replica-hermes-handbag-hermes-canvas-bag-7497.asp Hermes Kelly Bag Price http://onecleanuk.co.uk/images/hermes/hermes-kelly-bag-price-hermes-kelly-wallet-replica-4513.asp

Hermes Constance Bag Best Replica Clothing
31 octombrie 2014
Hermes Constance Bag Best Replica Clothing

Alimentele din exterior, interzise în Spitalul Județean Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Fake Hermes Kelly For Sale Hermes Constance Bag Best Replica Clothing http://smartlan.us/Images/cheap-hermes-bag/cheap-hermes-kelly-bag-7005.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2703 secunde