Alimentele picante, secretul longevității
Articole de la același autor
Copil de 3 ani, operat de apendicită după ce a fost plimbat la cinci medici și două spitale
05 Aprilie 2014
Unde puteți beneficia de operații ortopedice de ultimă generație
25 Aprilie 2014
NEREGULI MARI, descoperite la SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA
02 Aprilie 2014
Amenzi usturătoare pentru cei care nu merg anual la medic
29 Martie 2014
Alimentele picante, cum ar fi ardeiul iute, contribuie la creșterea longevității, datorită capacității acestora de a inhiba senzația de durere, potrivit unui studiu American.
Oamenii de știință americani de la Universitatea din California au constatat că inhibarea capacității organismului de a simți durere, prin consumul de alimente picante, precum ardeiul iute, favorizează longevitatea, informează dailymail.co.uk.
Cercetătorii au ajuns la această concluzie după o serie de experimente pe șoareci, în cadrul cărora semnalele de durere au fost împiedicate să ajungă la creier, fapt care le-a prelungit acestora viața, scrie mediafax.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 19 Septembrie 2013
Miercuri, 06 Februarie 2013
Luni, 17 Decembrie 2012