Analize la preț redus pentru gravidele din Constanța

293
2
Analize la preț redus pentru gravidele din Constanța - analizelapretredusmedstar-1398609723.jpg

Articole de la același autor

Centrul Medical MEDSTAR 2000 oferă gravidelor un pachet promoțional pentru analizele speciale din primul și al doilea trimestru de sarcină, pentru depistarea malformațiilor fătului. Pachetul costă 400 de lei și conține și profilul Torch, unul din seturile de analize importante, cu ajutorul căruia se depistează dacă sarcina este expusă vreunui risc, pentru a fi luate din timp măsurile necesare. Profilul Torch este format din opt analize: toxoplasma Ig M și Ig G, Virusul Rubeolei Ig și Ig M, Citomegalovirus Ig G și Ig M și Virusul herpetic 1 și 2.


Laboratorul de analize MEDSTAR are la bază un sistem de management performant, datorită: personalului calificat, cu experiență, implicat într-un proces de educație medicală continuă; participării la scheme de inter-comparări, împreună cu laboratoare din țară și străinătate (control extern); verificării zilnice a calității probelor (control intern); testării și selecționării permanente a materialelor pentru recoltare și a reactivilor de laborator; etalonării și verificării metrologice anuale a materialelor și echipamentelor utilizate; achiziționării continue de aparatură și echipamente medicale de ultimă generație.


Gravidele interesate să beneficieze de această promoție pot apela următoarele numere de telefon: 0241/638.251, 0722/574.250, 072 MEDSTAR, 0725/532.550.


Comentează știrea

constantean
28 aprilie 2014
compensate

Aceste analize parca erau in pachetul de servicii compensate asigurat gravidelor... Asta este, sau gresesc?:)

Relu
5 decembrie 2014
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.681 secunde