Analize medicale și consultații gratuite

295

Articole recomandate

La Centrul Multifuncțional continuă Campania "Analize medicale și consultații gratuite". Aceasta se adresează atât persoanelor care vor să își verifice starea de sănătate, cât și celor care necesită un consult de specialitate (Reumatologie, Neurologie, Medicină internă, Gastroen-terologie, Cardiologie, Ortopedie, ORL, Endocrinologie, Ortopedie, Obstetrică-Ginecologie). Prezentarea în unitatea medicală se face pe bază de programare, excepție făcând urgențele. Titlul de gratuitate fiind asigurat de biletul de trimitere.

Pentru consultații și analize, este necesară programare prealabilă, la numerele de telefon 0374/911.000, 0744/URGENT, 0769/077.077 sau 0754/22.70.60. Situat în stațiu-

nea Mamaia, la parterul hotelului Flora, centrul este o unitate multi-funcțională care asigură asistență medicală de urgență în regim non-stop, consultații, tratamente și spitalizare de zi.

Centrul dispune de 22 de saloane pentru spitalizare de zi. Fiecare rezervă este prevăzută cu pat pentru o persoană, tv., internet și grup sanitar propriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2482 secunde