Aparatură ultramodernă pentru recuperarea copiilor cu afecțiuni psihomotorii

245
1
Aparatură ultramodernă pentru recuperarea copiilor cu afecțiuni psihomotorii - aparaturaultramodernatechirghiol-1495777340.jpg

Articole de la același autor

Recunoscut național și internațional pentru procedurile bazate pe nămolul sapropelic, unic în Europa, pentru bioclimatul marin bogat în aerosoli și pentru apele termale sulfuroase, Sanatoriul Techirghiol se poate mândri cu modernizarea secției de kinetoterapie și dotarea cu echipamente ultramoderne. 


Secția se adresează copiilor cu afecțiuni neuro-psihomotorii, din întreaga țară și din străinătate. 


"Realizarea acestui proiect comunitar important, ce a presupus investiții de aproximativ 42.000 de dolari, în aparatură de ultimă generație, a fost posibilă la inițiativa Clubului Rotary «Cetatea Tomis» Constanța, prin sprijinul primit de la Fundația Rotary. Între echipamentele donate, se regăsește un sistem ultraperformant de imersiune în realitatea virtuală, destinat reducerii timpului în procesul de recuperare neuropsihomotorie a copiilor. Acest sistem inovativ denumit «Nirvana» este primul sistem pentru recuperarea pacienților cu afecțiuni neuro-motorii, prin stimulare multisenzorială. Recuperarea, utilizând stimuli audio-vizuali, implică participarea cognitiva și perceptiva a copiilor și este foarte motivațională", au declarat susținătorii proiectului.


Comentează știrea

Erzsebet Balint
26 mai 2017
Recuperarea copiilor cu afecțiuni psihomotorii

Aș dori să știu dacă se poate duce un copil de 4ani și trei luni la tratament cu bilet de tratament de la asociația de handicapați? Copilul nu stă în fund, nu merge și nu vorbește. Se poate face ceva pentru el ca să-l ajutați?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Cetățenești : "De ce mi-am pierdut mirosul?"
Sâmbătă, 07 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cum se plătesc datoriile către angajator
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Monden : Marioara Murărescu s-a recuperat!
Pagina a fost generata in 0.405 secunde