Astăzi se inaugurează Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Constanța

458
2
Astăzi se inaugurează Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Constanța - spitaljudeteanconstanta-1332921021.jpg
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța va inaugura astăzi, la ora 12.00, noua secție de Ortopedie. În urmă cu un an, această secție se afla într-o stare avansată de deteriorare, iar mulți dintre pacienții care sufereau traumatisme ale oaselor, nici măcar nu aveau cu ce să deplaseze prin spital. După un an de renovări, însă, constănțenii se vor putea mândri, de astăzi, cu cea mai modernă secție de ortopedie din țară.

"Sperăm să reprezinte un model demn de urmat", a declarat dr. Dan Căpățână, managerul Spitalului de Urgență Constanța. 

Comentează știrea

mircea
28 martie 2012
AJUTATI SPITALUL DE ORTOPEDIE , TRAUMATOLOGIE SI RECUPERARE MEDICALA EFORIE SUD !

ESTE UN LUCRU EXTRAORDINAR CEEA CE S-A FACUT LA SPITALUL JUDETEAN !!! AR TREBUI FACUT CEVA SI CU S.O.T.R.M. EFORIE SUD, UN SPITAL REPREZENTATIV PENTRU JUDETUL NOSTRU, UN SPITAL CARE REDA, AN DE AN, SANATATEA A SUTE, POATE CHIAR MII DE OAMENI DAR CARE, DE ANI DE ZILE, NU A MAI FOST REABILITAT SI MODERNIZAT ! PACAT DE CALITATEA UMANA SI PROFESIONALA A CADRELOR MEDICALE DIN ACEST SPITAL !!!

diana
28 martie 2012
Un spital foarte bun

Intr-adevar, Spitalul de Ortopedie,Traumatologie si Recuperare Medicala este un spital foarte bun,cu o capacitate foarte mare, la care vin oameni bolnavi din toata tara. Este pacat ca nimeni nu se gandeste sa-l renoveze si sa-l modernizeze. Cadrele medicale din acet spital sunt foarte bine pregatite profesional si sunt foarte amabile cu absolut toti bolnavii. Si eu m-am vindecat acolo si chiar nu am ce sa reprosez ceva, cuiva .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1716 secunde