Atenție la preparatele de carne! Cât de periculoase sunt cele alterate
504
Articole de la același autor
Când ai dat ultima oară ȘPAGĂ la medic? Cum se comportă medicii cu pacienții? Comentează AICI!
28 Februarie 2014
Caz incredibil la Constanța: o femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus!
06 Martie 2014
Copil de 3 ani, operat de apendicită după ce a fost plimbat la cinci medici și două spitale
05 Aprilie 2014
Caz halucinant la Constanța: O femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus!
07 Martie 2014
Virozele fac prăpăd la Constanța. Cum ne protejăm de boală
08 Martie 2014
Cand vreti sa cumparati carne, lapte sau peste exista si pericolul ca acestea sa nu fie intr-o stare buna, iar comerciantii sa va "ademeneasca" cu mirosuri, coloranti sau alte "artificii" care sa dea senzatia de proaspat.
Iata cum trebuie sa deosebiti produsele lactate si pestele produsele din peste proaspete de cele alterate, mai ales ca acum cumparaturile pentru Sarbatorile Pascale sunt in toi. Omogenitatea se apreciaza prin trecerea laptelui dintr-un cilindru in altul, urmarindu-se modul de curgere, ocazie cu care se apreciaza si consistenta. Laptele nu trebuie sa formeze un filon consistent urmat de o curgere greoaie, potrivit realitatea.net.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 20 Martie 2014