ATENȚIE MĂMICI! Suzete Tommee Tippee RETRASE DE PE PIAȚĂ. PERICOL DE MOARTE!

6630
ATENȚIE MĂMICI! Suzete Tommee Tippee RETRASE DE PE PIAȚĂ. PERICOL DE MOARTE! - suzete-1471517768.jpg
Mii de mămici din toată țara folosesc produse de la această firmă, Tommee Tippee, cunoscutul brand de produse pentru bebeluși. Compania a retras un tip de suzetă de pe piață "Super Soft comforters", pentru vârstă de 12 luni +, din cauza unui potențial pericol de sufocare.

Compania spune pe site-ul său:

"În luna mai am primit feedback de la unii părinți preocupați faptul că scutul suzetei este foarte mic și copiii pot introduce suzeta în gură.

Am luat aceste rapoarte în serios, așa că s-a efectuat o investigație completă pentru a îndeplini cerințele părinților privind siguranța. Noul design nu îndeplinește standardele obligatorii de siguranță, dar obiectivul nostru este să ne asigurăm că oamenii folosesc cele mai sigure produse posibile. Noi am ajuns la concluzia că această suzetă nu îndeplinește acest obiectiv și, prin urmare, este scos de la vănzare. Vom face alt design, cu un scut mai mare.

Compania spune că persoanele care au cumpărat deja produsul pot primi banii înapoi sau altă suzetă în schimb. Părinții sunt avertizați să nu continue utilizarea suzetei, pentru binele copiilor lor.



Sursa: kidspot


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5209 secunde