Atenție! Medicii au descoperit o nouă boală cu transmitere sexuală. Vezi ce ne sfătuiesc doctorii

751
1
Atenție! Medicii au descoperit o nouă boală cu transmitere sexuală. Vezi ce ne sfătuiesc doctorii - virus-1367907593.jpg

Articole recomandate

Descoperită inițial în Japonia acum doi ani, la o prostituată de 31 de ani, tulpina de gonoreea HO41 s-a dovedit extrem de rezistentă la antibiotice, ceea ce îi face pe cercetători să creadă că au de-a face cu ceva mult mai puternic decât virusul HIV, scrie descoperă.ro.




"Într-adevăr, ar putea fi mai rea decât SIDA, pentru că bacteria este mult mai agresivă și lovește cu rapiditate", a explicat doctorul Alan Christianson pentru postul CNBC. "Acestă formă de gonoreea declanșează aproape imediat septicemie, iar moartea survine în câteva zile. Este foarte periculoasă", mai spune specialistul.


Ce ne sfătuiesc speciliștii?
"Oamenii trebuie să practice sexul protejat, iar oricine începe o relație nouă să se testeze odată cu partenerul, pentru că nu toată lumea știe că are gonoreea", a mai explicat medicul Christianson.


Comentează știrea

Cine nu face asa plateste cu viata
7 mai 2013
Prima data intr-o relatie: analizele sangvine si culturile din secretiile genitale

Atata depravare umana, atata prostitutie, atata prostie si inconstienta - nici ca se putea ajunge la altceva. Va fi o selectie naturala, cei care au probleme sexuale si nu pot sa-si tina pantalonii pe ei, vor plati cu viata. Astfel pe cale naturala va ramane doar o rasa sanatoasa din punct de vedere psihic si sexual, nu si cei care nu s-au putut desprinde din randul animalelor si care actioneaza doar instinctual(sexual).

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Aprilie 2013
Stire din Actual : Virusul H5N1, prima victimă
Pagina a fost generata in 1.1059 secunde