Atenție, schimbări mari pentru medicii constănțeni! Decizia a fost anulată

3340
1
Atenție, schimbări mari pentru medicii constănțeni! Decizia a fost anulată - medic-1471608397.jpg

Articole de la același autor

Cadrele medicale din Constanța pot sta acum liniștite, deoarece decizia de a nu mai avea voie să își desfășoare activitatea și în sistemul de stat și în cel privat, în ambele situații, în relație cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) a fost anulată.

Astăzi, 19 august, a avut loc la sediul CJAS Constanța întrunirea Comisiei formată dintr-un membru al Consiliului Județean, un membru al Colegiului Medicilor, un membru al Direcției Sanitare și un membru CJAS, în urma căreia s-a hotărât că județul Constanța, din nou, este deficitar când vine vorba de medici specialiști. Ca urmare a acestei constatări, decizia a fost anulată, iar lucrurile vor decurge la fel ca înainte de luarea acestei decizii: medicii pot avea două contracte cu CJAS, la stat și la privat.

"Încă nu s-au semnat actele oficiale, luni se vor semna, dar comisia a hotărât că județul Constanța este deficitar la capitolul specialiști și că medicii pot lucra în relație cu Casa de Asigurări, la fel ca înainte", au declarat reprezentanții CJAS.

Comentează știrea

ig
20 august 2016
rasp

A castigat din nou hotia si coruptia

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1623 secunde