AU MÂNCAT DE LA AUCHAN ȘI FAC SĂRBĂTORILE ÎN SPITAL. Care este starea celor 18 constănțeni internați

305
2
AU MÂNCAT DE LA AUCHAN ȘI FAC SĂRBĂTORILE ÎN SPITAL. Care este starea celor 18 constănțeni internați - auchan11-1451204319.jpg

Articole de la același autor

Din cei 18 pacienți care au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța pe data de 23 decembrie, 3 sunt încă spitalizați și tratați pentru enterocolită. Medicii spun că aceștia vor rămâne sub supraveghere medicală până când starea le va permite externarea.

"Sunt încă spitalizați 3 pacienți care au avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare", a precizat dr. Stella Halichidis, directorul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Reprezentanții DSp Constanța susțin că au fost prelevate probe biologice și că ancheta este în plină desfășurare.

"S-au recoltat probe din alimentele suspecte și așteptăm în cel mai scurt timp rezultatele analizelor de laborator", a declara Cristina Schipor, directorul DSP Constanța.

În acest moment, inspectorii DSP Constanța sunt la autoservirea hipermarketului Auchan. 

Comentează știrea

cip
27 decembrie 2015
Au mai fost probleme

Acum un an am luat un snitel de acolo pt copil si cand l-am taiat putea ingrozitor. Am cerut sa imi dea altceva si mi-au dat altul care era deasemenea stricat, abia apoi mi-au returnat banii. Marea problema care m-a deranjat a fost ca nu le-au scos de la vanzare, de parca nu se intamplase nimic. Pana atunci mai mancasem si nu au fost probleme, dar atitudinea de a vinde in continuare un produs stricat m-a facut sa nu mai cumpar de acolo.Mentionez ca la solicitarea mea a venit si persoana responsabila de autoservire si nici ea nu a luat masura retragerii de la vanzare a acelui produs.

bbb
27 decembrie 2015
parca era inchis

Ieri asa spuneau cei de la OPC, inhis.

Răspuns la: Au mai fost probleme
Adăugat de : cip, 27 decembrie 2015
Acum un an am luat un snitel de acolo pt copil si cand l-am taiat putea ingrozitor. Am cerut sa imi dea altceva si mi-au dat altul care era...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4329 secunde