Băile în mare, eficiente în durerile de artrită

328
1
Băile în mare, eficiente în durerile de artrită - litoralplajamamaia25-1346095243.jpg

Articole de la același autor

O afecțiune inflamatorie a articulațiilor frecvent întâlnită în rândul persoanelor în vârstă este artrita, care se manifestă, de cele mai multe ori, prin artrita reumatoidă și osteoartrita. Boala apare în urma deteriorării cartilajului care protejează și învelește suprafețele articulare. Cei afectați prezintă simptome dureroase la nivelul articulațiilor degetelor, genunchilor, șoldurilor, sau la încheietura mâinii. Totodată, artrita reumatoidă nu afectează doar articulațiile, ci și musculatura, tendoanele, liga-mentele și țesuturile corpului. 


Pentru a ameliora din durerile de articulații, dieta alimentară a pacienților cu artrită trebuie planificată în așa fel încât să producă alcalinitate în sânge. Așadar, alimentația bolnavului trebuie să includă multe legume și fructe, care pot fi consumate crude sau cel mult fierte. Sucul proaspăt de cartofi este considerat unul dintre cele mai efi-ciente tratamente pentru afecțiunile reumatice și artrite.


De asemenea, durerile articulare pot fi prevenite și cu ajutorul semințelor din susan negru. Într-o cană cu apă se lasă la macerat, peste noapte, o lin-guriță de semințe de susan negru, compoziție care trebuie consumată dimineața, pe stomacul gol. Și calciul este bun pentru diminuarea durerii, usturoiul are proprietăți inflamatorii, iar bananele sunt și ele eficiente datorită conținutului ridicat de vitamina B6. Totodată, puteți folosi ulei de cocos sau muștar încălzit, amestecat cu trei linguri de camfor, cu care să masați articulațiile inflamate și dureroase. Acest amestec ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și ameliorează durerea. 


Deoarece suntem foarte aproape de malul mării, pacienții cu artrită pot profita de acest lucru pentru a-și menține starea de sănătate. Iodul natural din mare echilibrează aciditatea și alcalinitatea din sânge și țesuturi, ajutând la repararea și regenerarea țesuturilor, și hidratează structura scheletică. În cazul în care nu puteți ajunge la plajă, în fiecare seară vă puteți relaxa timp de jumătate de oră într-o cadă plină cu apă caldă, în care se adaugă o cană de sare normală. 


Comentează știrea

replica christian louboutin mens
28 februarie 2014
replica christian louboutin mens

christian louboutin uk filo Stiri Sănătate : Băile în mare, eficiente în durerile de artrită | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica christian louboutin mens http://samyakindane.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-spiked-heels.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde