Bananele au calităţi deosebite. Mâncaţi-le cu încredere!

136
Bananele au calităţi deosebite. Mâncaţi-le cu încredere! - banane-1621883868.jpg

Articole de la același autor

Nutriţioniştii susţin că, deşi sunt comparate cu merele, bananele conţin de patru ori mai multe proteine, de două ori mai mulţi carbohidraţi, de trei ori mai mult fosfor, de cinci ori mai multă vitamina A şi fier şi de două ori mai multe minerale şi vitamine. Este, de asemenea, foarte bogată în potasiu şi este apreciată în toată lumea pentru aceste calităţi deosebite.

Un specialist în materie de sănătate susţine că a scăpat de acnee mâncând zilnic, timp de două săptămâni, banane. Un alt caz, prezintă o tânără, în vârstă de 27 de ani, din Los Angeles, California, care suferea de acnee cronică şi ajunsese să se teamă de propria imagine reflectată în oglindă. Mai târziu, după ce a fost diagnosticată cu intoleranţă la gluten, a hotărât să îşi modifice dieta. A renunţat întâi la gluten, după care la zahăr şi lactate, după care a descoperit dieta raw vegană.

Fiind extrem de preocupată de rezolvarea problemelor sale, tânăra a aflat de cura de detoxifiere cu banane, precizează elytis.ro. Ea a ajuns astfel să consume până la 20 de banane pe zi, timp de două săptămâni. În urma acestei experienţe, femeia a observat că tenul i s-a curăţat, iar acneea a dispărut complet în cele din urmă. (M.Ş.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7139 secunde