Bărbat rănit în războiul din Ucraina, internat în țara noastră. Este internat pe secţia de chirurgie

326
Bărbat rănit în războiul din Ucraina, internat în țara noastră. Este internat pe secţia de chirurgie - mta5owiwzjrmzjzknji1yzixyza1nje1-1647090178.jpg
Un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost împuşcat în Capitala Ucrainei, a fost internat, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

Potrivit acesteia, bărbatul este din Turkmenistan şi efectua studii universitare la Kiev. El ar fi fost împuşcat pe 27 februarie, însă a fugit din spital cu intenţia de a ajunge în Turcia, dar în timp ce se deplasa către această ţară, maşina în care se afla a fost atacată din nou de soldaţii ruşi. Studentul din Turkmenistan s-a refugiat în România.

"Bărbatul a venit din Ucraina, din zona Kiev, şi prezenta mai multe plăgi împuşcate în regiunea fesieră şi lombară, cu o fractură de şold stâng şi maleolă peronieră, adică gleznă (...) El este stabil, prezintă în continuare corpurile străine în zonele în care a fost împuşcat. A fost investigat în Unitatea de Primiri Urgenţe şi internat pe secţia de chirurgie", a afirmat Adăscăliţei.

Directorul DSP, care asigură şi gărzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", susţine că plăgile împuşcate ale bărbatului erau suprainfectate, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3234 secunde