Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni

1332
Ce i s-a întâmplat unui român care a adăpostit un grup de 11 ucraineni - cuier1152x1536-1647092228.jpg
Un român s-a oferit să ajute un grup de 11 ucraineni, plecați din țara lor natală din cauza războiului, așadar le-a pus la dispoziție locuința sa și le-a dat mâncare. Ucrainenii spuseseră inițial că vor sta o singură noapte la bărbatul primitor. A doua zi, când românul s-a dus la muncă, ucrainenii i-au dat un mesaj rugându-l să-i țină încă o noapte, iar acesta a acceptat. 


Cei 11 ucraineni au mai dormit o noapte la român, iar apoi s-au trezit în jurul orei 05:00 a dimineții și au plecat. La trezire, bărbatul a fost uimit de ce a găsit în casă. Ucrainenii făcuseră curățenie lună în toată casa și i-au lăsat și un cadou – un cuier mobil. Totul s-a petrecut în weekendul care a trecut, scrie unica.ro

"Să vă spun „pățania” mea cu un grup de 11 refugiați ucrainieni din Kiev. Scurt: sâmbăta au ajus la mine, cazat, mâncat, dormit trebuiau să plece duminică dimineața spre granita ungară (Nădlac în prima fază). Sâmbăta noaptea mi-au scris, eu fiind la un eveniment și munceam, dacă pot să-i mai cazez o zi, bineînțeles am încuviințat. La plecare, s-au trezit în jurul orelor 05:00, eu dormind butuc, și-au aranjat paturile, au măturat, au dat cu mopul în casă, au curățat baia și pe deasupra mi-au lăsat și un cadou de despărtire sau revedere și anume un cuier pe roți. Nu am vrut să-l accept, dar au zis că e cadoul lor pentru mine și s-ar bucura să îl accept.", povestește românul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9894 secunde