Bebeluș desfigurat de terrier-ul familiei

491
Un bebeluș din Marea Britanie a avut nevoie de 50 de copci pe față după ce a fost atacat și mușcat de cățelul familiei. Lilly Llewellyn, de 16 luni, a fost pur și simplu mutilată de Smokey, un terrier descris până atunci ca fiind "cel mai bun prieten din lume".
Câinele, în vârstă de opt ani, și-a înfipt colții în micuța față a lui Lilly după ce fetița l-a călcat din greșeală pe coadă în timp ce se juca. Lilly a fost trântită la pământ de Smokey și mușcată groaznic, fiind chiar în pericol de a-și pierde un ochi.
În timp ce copila a fost supusă unei complicate intervenții chirurgicale pentru a i se repara cicatricele de pe față, terrierul a fost eutanasiat. Tatăl lui Lilly explică: "Atacul a fost foarte rapid. Nu ne-am fi așteptat niciodată la așa ceva din partea lui Smokey. Nu știm dacă avea o zi proastă sau nu se simțea bine. Este foarte dureros. Dar odată ce a făcut așa ceva, nu mai poți risca. Este groaznic".
Doctorii speră că cicatricele de pe față vor dispărea în timp, mai ales că Lilly este atât de mică. Dar tot va mai fi nevoie de tratamente și chiar intervenții cu laser pentru ca urmele să fie cât mai puțin vizibile.
Terrierii Cairn sunt renumiți ca fiind o rasă foarte prietenoasă cu copiii, cu toate acestea unii crescători recunosc că nu ar trebui lăsați singuri în preajma unui copil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Octombrie 2010
Stire din Sănătate : Hoțul tăcut care ne slăbește oasele
Pagina a fost generata in 3.5229 secunde