Bolnavii vor purta brățări de identificare

274
1
Bolnavii vor purta brățări  de identificare - brataripacienti-1487956562.jpg

Articole de la același autor

După ce un pacient a fost confundat în week-end cu colegul de salon care decedase între timp și după vizita de zilele trecute a Comisiei de monitorizare a Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța a hotărât introducerea brățărilor de identificare pentru pacienți. 


Ca urmare, toți bolnavii aflați în stare gravă vor purta la mână, pe întreaga perioadă a spitalizării, o brățară care va conține datele de identificare. În acest fel, aceștia nu vor mai putea fi încurcați pe viitor și se va încerca evitarea oricărui tip de confuzii.


Potrivit conducerii unității sanitare, măsura urmează a fi implementată în cel mai scurt timp posibil pentru toți pacienții internați în SCJU. 


Cu ajutorul brățărilor, ei vor putea pot fi ușor identificați, chiar dacă dorm sau se află în stare de inconștiență.


Comentează știrea

cristi
27 februarie 2017
pacient confundat

nu inteleg de ce se tine mortis ca vina este exclusiv a asistentei care avea doi bolnavi incostienti cu acelasi diagnostic si tratament. De ce nu sant incriminati pe rand: morga care a eliberat certificat constatator in zi nelucratoare si fara a respecta protocolul: identificarea decedatului impreuna cu familia , familia decedatului cele 2 surori care au stat 4 ore la morga fara a intra sa-si vada tatal si a facut presiuni prin pile sa obtina un document pe baze ilegale. Daca ar fi intrat fie si numai un minut in morga ar fi constatat ca nu este tatal lor. Cum a efectuat tratamentele tura de sambata din sectie din moment ce bolnavul existent in sectie era altul. Dupa opinia mea e cert ca personalul medical a comis o eroare dar comportamentul familiei e revoltator - sa stai 4 ore la morga dar sa vezi ca nu e tatal tau abia la casa mortuara la orele 16,15. HALAL FAMILIE - SA VA FIE RUSINE!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5303 secunde