Ivan: "PSD are nevoie de experiența lui Victor Ponta"

140
Ivan:
PSD are nevoie, în acest moment, de experiența lui Victor Ponta, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Dobrovăț, eurodeputatul Cătălin Ivan.


Întrebat dacă are ceva de reproșat liderului PSD, Liviu Dragnea, Ivan a replicat: "Voi discuta în interiorul partidului".


"Cred că în acest moment PSD are nevoie de experiența lui Victor Ponta și de mintea limpede a celui care a trecut de foarte multe lucruri", a spus Cătalin Ivan.


El a spus că PSD face o foarte mare greșeală că îl ține departe pe Victor Ponta de luarea deciziilor, subliniind totodată că "perioada 2012-2015 a fost cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta președinte al PSD și premier".


"Perioada 2012-2015 rămâne până în acest moment, și cred că nu ne vom mai întâlni foarte curând cu această situație, cea mai bună perioadă din istoria PSD, cu Victor Ponta președinte al partidului și Victor Ponta prim-ministru. Atât la Guvern cât și la partid a avut cele mai bune rezultate. (...) De acolo puteam construi foarte mult. Ne-am îndepărtat în schimb de la drumul pe care pornisem și acum, e evident pentru toată lumea, că se merge într-o direcție greșită", a spus Cătălin Ivan.


Conform acestuia, e vizibil modul în care Victor Ponta a fost înlăturat "încetul cu încetul".


"Cred că PSD resimte în acest moment lipsa experienței acumulate de Victor Ponta, care resimte greșelile pe care le-a făcut", a spus eurodeputatul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde