Când ar putea crește salariile din sistemul de sănătate

137
Când ar putea crește salariile din sistemul de sănătate - sanitas-1403536886.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Ministerului Sănătății a purtat astăzi, 23 iunie 2014, noi discuții cu reprezentanții Biroului Operativ al Federației SANTAS, după ce săptămâna trecută au existat mai multe întâlniri cu privire la subiectele de interes și solicitările personalului medical. Din partea MS, discuțiile au fost conduse de către ministrul Sănătății, Nicolae BĂNICIOIU. La întâlnire a participat și ministrul pentru dialog social, dna. Aurelia CRISTEA.
Astfel, au fost purtate mai multe discuții cu privire la extinderea contractului colectiv de muncă la nivel de sector de activitate și la parcurgerea procedurilor legale, care trebuie realizate de către partenerii de dialog în colaborare cu Departamentul de dialog social din cadrul Ministerului Muncii.
Pe lângă discuțiile asupra contractului colectiv de munca la nivel de sector de activitate, MS și reprezentantii Sanitas au convenit asupra mai multor subiecte de interes, precum identificarea soluțiilor privind veniturile personalului medical și susținerea demersurilor pentru deblocarea posturi bugetate și vacante din sistemul sanitar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Iunie 2014
Stire din Sănătate : Doliu în medicina constănțeană
Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : De ce ne ia  cu amețeală
Pagina a fost generata in 1.4004 secunde