Caravana Mobilității, primul atelier mobil de scaune rulante la Constanța

126
Caravana Mobilității, primul atelier mobil de scaune rulante la Constanța - caravanamobilitatii-1403628226.jpg

Articole recomandate

Copiii și adulții cu dizabilități din Constanța, Tulcea și Bacău vor beneficia de scaune cu rotile special create pentru a dobândi o viață independentă. Proiectul este o inițiativă a Fundațiilor Motivation și a Vodafone România, iar proiectul se va lansa sunt sloganul "Caravana Mobilității".

"Caravana Mobilității vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități care au nevoie de serviciile noastre, dar care nu au informații necesare sau nu pot veni să ne ceară ajutorul. Prin evenimentele Caravanei, le deschidem calea spre o viață independentă. Începem cu 30 de persoane, din Neamț și Bacău, și vom continua cu utilizatori de scaune rulante din Tulcea, Alba și Constanța, în lunile următoare. Venim în întâmpinarea lor cu o echipă de specialiști și voluntari", a spus Cristian Ispas, director general al Fundației Motivation România.

Din echipa Caravanei fac parte un kinetoterapeut, un asistent medical, un instructor de viață independentă, care este el însuși utilizator de scaun rulant și un specialist în adaptări ale echipamentelor de mobilitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Stire din Sănătate : CONDAMNAȚI LA ÎNTUNERIC!
Pagina a fost generata in 1.1552 secunde