Începe "Cupa florilor de mai" la darts și remi pentru persoanele cu dizabilități

306
Începe

Articole de la același autor

Astăzi, începe "Cupa florilor de mai", competiție dedicată persoanelor cu dizabilități din Constanța. Concursul se va desfășura începând cu ora 14,00, la sediul Centrului de zi Arka din strada Industrială nr. 2.

"În prima zi a competiției, membrii Asociației Județene Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap, dar și voluntari din partea gazdei noastre, alături de Asociația Civicum Voluntaris Constanța, vom încerca să acumulăm punctaj pe placa de darts. Mâine, aceeași protagoniști se vor muta la Clubul Persoanelor cu Handicap din Piața Tomis III. Cei înscriși la concursul de remi se vor așeza la mese amestecând pietrele cu cifrele norocoase. Cei mai buni se vor bucura de diplome, cupe sau medalii", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele AJCSPH Constanța, Ion Gembășanu.

Evenimentul face parte din programul competițional al Jocurilor de club "Anotimpurile" și este susținut de Primăria municipiului Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1017 secunde