Care este propunerea ta pentru Gala "Zece Oameni de Valoare"?

292

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării orașului Constanța, Asociația Clubul Isis dedică oamenilor de valoare ai Constanței un eveniment special plănuit să aibă loc an de an, în luna martie, Gala "Zece Oameni de Valoare".

În 2012, au fost oferite trofee de excelență personalităților care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănțean și cu luptat pentru un loc fruntaș, în orice domeniu au activat.
"Zece Oameni de Valoare pentru Constanța" reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului-port Constanța. În cadrul galei, sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.
În perioada 1 septembrie - 30 decembrie 2012, intrați pe pagina web www.oamenide valoare.ro și propuneți personalitățile care au contribuit la dezvoltarea orașului.
Domeniile la care se pot face propuneri sunt: medicină, academic, dezvoltarea societății, administrație, politică, lumea afacerilor, cultură și artă, sport, muzică și divertisment, mass-media.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3213 secunde