Care sunt simptomele de cancer care te trimit la medic

463
1
Care sunt simptomele de cancer care te trimit la medic - medic-1374845644.jpg

Articole de la același autor

Cancerul este o consecință a multiplicării anormale și necontrolate a uneia sau mai multor celule. Deseori, în prima fază, cancerul nu are simptome evidente, acestea apărând când boala este în stadiile II sau III. Iată câteva semne care, de cele mai multe ori sunt ignorate, însă care ar trebui să alarmeze, pentru că pot anunța prezența unui cancer!

Pierderea în greutate poate fi simptom al unui cancer mai ales de tip gastrointestinal, însă poate fi cauzată și de hipertiroidism, de tuberculoză sau de HIV.

umflătură în orice parte a corpului poate fi cauzată de un cancer. Însă nu orice nodul, mai ales cei apăruți la sân, sunt neapărat tumori maligne.

Simptomele clasice ale virozelor, răgușeala și tusea care nu se vindecă în urma tratamentului pot anunța existența unui cancer faringian sau pulmonar, potrivit realitatea.net

Comentează știrea

2003 honda cbr600rr fairings
2 iunie 2014
2003 honda cbr600rr fairings

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. 2003 honda cbr600rr fairings http://hondacbr600fairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.98 secunde