Carrefour sărbătorește Zilele Sănătății

144

Articole recomandate

În perioada 22-29 ianuarie, Carrefour România sărbătorește Zilele Sănătății printr-o serie de evenimente tematice desfășurate în magazinele din toată țara. Astfel, clienții vor avea ocazia să se bucure de sesiuni profesioniste de fitness, teste de sănătate, programe educative pentru copii și multe alte surprize interactive.
Zilele Sănătății la Carrefour se adresează tuturor persoanelor interesate de un stil de viață activ, printr-un program de activări pe teme de nutriție, sport și sănătate, precum: degustări de produse recomandate pentru echilibrul energetic: fresh-uri, iaurturi, fructe și legume, testarea tensiunii, educația privind igiena dentară, testarea sănătății corporale, consiliere sportivă și demonstrații interactive.
Zilele Sănătății sunt realizate în parteneriat cu specialiști din domeniu care se alătură mișcării Carrefour, încurajând clienții să opteze pentru un mod de viață sănătos în fiecare zi.
"Ne bucurăm să organizăm această serie de acțiuni și anul acesta, cu atât mai mult cu cât Carrefour promovează în mod susținut o nutriție echilibrată și activtăți sportive. În această perioadă le-am pregătit clienților noștri foarte multe surprize și demonstrații sub umbrela Zilelor Sănătății, prin care ne dorim să îi motivăm să facă mișcare și să aibă o energie pozitivă în fiecare zi", a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.
Pe lângă activările din magazin, Carrefour România și specialiștii World Class pun la dispoziția consumatorilor sfaturi zilnice pentru o viață sănătoasă, disponibile pe pagina oficială de Facebook Carrefour România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5008 secunde