Cartofii încolțiți devin toxici pentru organism
1294
Specialiștii recomandă păstrarea cartofilor în locuri răcoroase, cum ar fi un beci sau o debara.
Dacă nu sunt depozitați cores-punzător, cartofii pot deveni toxici pentru organism atunci când încep să încolțească.
Pentru a evita efectele negative, trebuie înlăturate toate porțiunile înverzite și încolțite. Partea galbenă din cartof care rămâne este sigură pentru consum.
Dacă nu sunt depozitați cores-punzător, cartofii pot deveni toxici pentru organism atunci când încep să încolțească.
Pentru a evita efectele negative, trebuie înlăturate toate porțiunile înverzite și încolțite. Partea galbenă din cartof care rămâne este sigură pentru consum.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 16 Septembrie 2010
Joi, 16 Septembrie 2010
Miercuri, 15 Septembrie 2010
Miercuri, 15 Septembrie 2010