Cât a pierdut România după exodul medicilor

152
1
Cât a pierdut România după exodul medicilor - blogpic-1437529251.jpg

Articole de la același autor

Mii de cadre medicale pleacă, în fiecare an, către spitale din Uniunea Europeană, după ce își eliberează certificatele de recunoaștere a pregătirii efectuate în România. Numai în primul semestru al acestui an, peste 1.000 de medici și 1.000 de asistenți medicali și-au ridicat de la Ministerul Sănătății aceste certificate.

"Prin migrația celor 24.000 de medici, din anul 1989 și până acum, 18.000 fiind de când am intrat în UE, România a pierdut 3,5 miliarde de euro numai cu cheltuielile strict educaționale - înțelegând aici școala primară, liceul, facultatea și rezidențiatul", a precizat medicul Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România.

Comentează știrea

Mihai
22 iulie 2015
oferta

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4002 secunde