Cât costă o zi de relaxare la Sanatoriul Balnear Techirghiol

29675
1
Cât costă o zi de relaxare  la Sanatoriul Balnear Techirghiol - sanatoriutechirghiol6662-1329234681.jpg

Articole de la același autor

Cunoscut drept una dintre cele mai moderne baze de tratament balneo-fizical-kinetic din țară, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol beneficiază, din toamna anului trecut, și de un SPA.

"Centrul SPA al sana-toriului funcționează încă din luna noiembrie și este deschis și în zilele de week-end. Aici, pacienții beneficiază de piscină, saună și alte facilități", spune Vasilică Rusu, managerul sanatoriului.

Cei care vor să pe-treacă o zi în centrul de relaxare al unității sanitare trebuie să scoată din buzunar 39 de lei pe zi, indiferent de vârstă. Centrul SPA este deschis de luni până vineri, între orele 16.00 și 21.30, iar sâmbăta și duminica, de dimineață, de la ora 9.00, până seara, la ora 21.30.

Reprezentantul Sanatoriului Balnear Techirghiol a mai spus că, în această perioadă, unitatea dispune și de câteva oferte pentru pacienți.

"Momentan, avem o ofertă all-inclusive pentru cei interesați. Până pe 10 martie, o zi de tratament și cazare cu masa inclusă costă 85 de lei", a spus Vasilică Rusu. 

Comentează știrea

Paula
19 martie 2014
Chiul la stat

Chiul la stat ce chiul este in spitale daca au timp sa scrie pe net si sa citeasca ca sa citesc comentarile si articolu sa mai scriu imi ea 30 min vad ca angajati din spitale asta fac la locul de munca . Au prea mult chiul. Eu mucesc la patron nu la stat unde se sta si se face ca se munceste dar se trage chiulul si unde sunt 6-10 angajati pe un post. Nici la munca nici acasa nu am timp sa citesc presa si sa mai comentez dar se pare ca angajati de la stat au, timp liber in timpul muncii pe banii nostrii. Pai sa stau sa citesc 4 articole si sa mai comentez pe zi imi ea 2 ore, eu ajung rupta de foame si oboseala fac mancare pun masina de spalat fac temele 1 ora cu aia micii si apoi la culcare, sambata si duminica fac curatenie ies cu aia mici la plimbare , barbatul si el trebuie sa-i acord timp. Mai mai angajatilor publici din sistemul de stat unde se sta si se arde gazul,petardelo si manelistilor voi cand aveti timp sa mai stati pe net si sa cititi si comenta presa, si culmea nesimtiri pe banii nostri.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de durerea în gât
Pagina a fost generata in 2.497 secunde