Cât de eficiente sunt remediile homeopate

322
Cât de eficiente sunt remediile homeopate - catdeeficiente-1415895134.jpg

Articole de la același autor

Remediile homeopate au la bază substanțe naturale care au capacitatea de a stimula sistemul imunitar. După principiile homeopatiei se consideră că pacientul este un întreg și astfel se ține cont atât de aspectele fizice și psihice, precum și de predispoziția ereditară, stresul, substanțele toxice, alimentația și stilul de viață.

În general, remediile homeopate se folosesc atunci când organismul nu mai răspunde la terapia alopată sau pacientul nu poate suporta un tratament tradițional.

Cu ajutorul homeopatiei se pot trata și vindeca boli cronice, cum ar fi: alergiile, astmul, infecțiile repetate ale căilor respiratorii superioare, artrita, durerile reumatice, problemele de ciclu sau menopauză, dureri de cap și migrene, probleme digestive, boli de piele.

Principiul de infinitezimale pe care îl folosește această terapie este bazat pe utilizarea în tratament a dozelor foarte mici de substanță, care pe lângă proprietățile curative, nu produc efecte adverse sau toxice și nu creează dependență. Datorită acestor beneficii, homeopatia poate fi utilizată fără probleme de femeile însărcinate, copiii sau bolnavi cronici. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Testări gratuite pentru hepatita C
Pagina a fost generata in 1.4464 secunde