CAZ CUTREMURĂTOR. BEBELUȘ MORT la 10 zile de la naștere, din cauza unui VIRUS luat din SALA DE NAȘTERI: "În aceeași situație mai sunt trei bebeluși"

21703
3
CAZ CUTREMURĂTOR. BEBELUȘ MORT la 10 zile de la naștere, din cauza unui VIRUS luat din SALA DE NAȘTERI:

Articole recomandate

Caz tragic într-un spital din Suceava. Un bebeluș a murit la doar câteva zile de la naștere, din cauza unei infecții cu care s-ar fi pricopsit încă din sala de nașteri. Cu toate că medicii au spus că cel mic este perfect sănătos, starea sa de sănătate s-a deteriorat, în scurt timp fiind anunțat decesul. Pe Facebook, rudele îndoliate își varsă nemulțumirea, aruncând cu pietre în sistemul sanitar din țara noastră:


"Mămici, nu vă mai plângeți de sistemul sanitar de aici niciodată (n.r din Anglia), pentru că nu cred că aici mor copii din cauza microbilor din sălile de nașteri sau saloane...nepoțelul meu de doar 10 zile mi-a murit în România de la un nenorocit de microb luat în sala de naștere iar pe ieșirea din spital au scris că este clinic sănătos 😞 Drum Lin Îngerul nostru 😞", a postat pe Facebook mămica îndurerată.


"Copilul s-a născut sănătos duminica trecută, a luat un microb, iar medici nu le-au spus nimic fratelui meu și cumnatei. În aceeași situație mai sunt trei bebeluși la același spital. Copilul din spital tușea, iar ei ziceau că este perfect sănătos. Cum oare să spui că este normal ca un bebe de doar o săptămână să aibă tuse? Ieri, când au ajuns la spital, au zis că îl trimit cu elicopterul la Cluj, dar nu au făcut-o. Bebelușului îi trebuia oxigen la maxim, asistenta i-a pus minim. Din cauza asta a intrat în șoc respiratoriu și nu a mai rezistat șocului!!! Colac peste pupăză, la ultima vizită a medicilui de gardă, i s-a sugerat cumnatei, la ora 00:10, să cheme un preot. De ce i-au mințit că este bine dacă ei știau că nu are șanse!?"

Comentează știrea

Amoasei Mihaela
19 august 2016
Moartea nepotelului meu

Cine se face vinovat de moartea copiilor să plătească! !!!

simona
19 august 2016
sa plătească cine e vinovat

sa va fie rusine nemernicilor ce sunteți onorați copii nevinovati cu sânge rece..sa va cade o data întreaga cat de incopetenti sunteți.

tatăl copilului
20 august 2016
:)

Cine mia omorât îngerașul sa plătească eu lam dus sănătos și lam luat în sicriu

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6097 secunde