Caz de TBC la Liceul "Ovidius"

620
3
Caz de TBC la Liceul

Săptămâna aceasta elevii și profesorii de la liceul "Ovidius" din Constanța au trecut prin mari emoții. A fost depistat un caz de tuberculoză la unul dintre elevii de clasa a zecea. La nivelul școlii se vor lua măsuri de prevenire a altor îmbolnăviri prin vaccinarea celorlalți elevi , dar și a profesorilor. Deși acest caz a fost confirmat nu au fost suspendate orele de curs.


Comentează știrea

Catalin
19 octombrie 2012
Suspendare ore

Orele totusi au fost suspendate..of of...

alina
19 octombrie 2012
Vinovatii nu se simt ?

Felicitati conducerea primariei care da gratuitate la f. multi pensionari, cu toate ca nu maresc si numarul de autobuze, iar copiii (si nu numai ei) stau ca sardelele, nas in nas si gura in gura, imbolnavindu-se astfel. Acelasi lucru se intampla si cu microbuzele care sunt arhipline. Nimeni nu-i controleaza, nimeni nu-i vede, oras al nimanui. Rusine.

nicu
19 octombrie 2012
Dormiti?

Pana nu se va imbolnavi de TBC unul din consilierii primariei sau din preajma lor , nu vor lua nici o masura. Asta e orasul care se vrea oras turistic, oras de unde se poate lua TBC din mijloacele de transport in comun. Stie populatia ca exista lege prin care nici autobuzele , nici microbuzele nu au voie sa ia mai multe persoane decat nr. de locuri ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1831 secunde